Ervaringen

 

Pieter Volker

Ik ben grootgebracht in de vroegere Hollandse cultuur van flink zijn en het werk gaat voor het meisje. Later in mijn leven ontdekte ik dat ik hooggevoelig was en zorgzaam naar mijn naasten, maar dat ik mijzelf uitputte door de neiging om de aandacht voor mijzelf teveel op de laatste plaats te zetten. Via healingen heb ik geleerd om dat laatste niet alleen te weten, maar vooral ook goed te voelen. Door dit diep in mij te voelen beklijft die belangrijke aandacht voor mijzelf beter, en het gevoel dat ik mijzelf mag zijn krijgt meer gewicht in mijn dagelijkse zijn. Healing is voor mij een ontmoeting zonder vaste denkpatronen geworden, een ontmoeting vooral met mijzelf. Bij de healingen die Lisette geeft komen bij mij de essenties van mijn leven boven drijven. En op een manier die verwondering en blijdschap met zich meebrengt. Door de energieuitwisseling tijdens de healing komen mijn lichaam en geest in een prachtige harmonie. Ik voel een enorme ruimte voor mijzelf. Het ontvangen van zo’n healing is op reis gaan in mijzelf, op reis gaan naar mijzelf. Het wordt een nieuw ja zeggen tegen het leven. Ik ervaar het als een grote rijkdom, die mij helpt om al mijn moeilijkheden te overwinnen.

 
Lisette P.
 
"Ik ben een nuchter persoon die eigenlijk nogal sceptisch was ten opzichte van healingen. Maar ik ben ook nieuwsgierig en wilde het zelf ervaren hoe het voelt. Als werkende vrouw met een gezin en een druk bestaan, vind ik het soms lastig om ook nog voldoende tijd vrij te maken om eens stil te staan bij mezelf. Ik ben vaak moe, niet fit en voel me geregeld gejaagd. Inmiddels heb ik diverse healingen van Lisette gekregen en ik moet eerlijk zeggen dat dit iedere keer een bijzondere fijne ervaring was. Het valt moeilijk uit te leggen wat je dan voelt, en dat verschilt trouwens ook nog eens per keer. Maar ik voelde iedere keer wel iets ‘stromen’ en op plekken in mijn lijf waar ik geregeld last van heb, voelde het warm. Ik kon me er trouwens ook helemaal aan overgeven. Lisette zorgt voor een prettige, relaxte en open sfeer. Ik verwachtte er geen wonderen van maar na een healing voel ik me ontzettend ontspannen en vooral meer in balans, het geeft me echt energie. Bovendien vind ik het heerlijk om 1,5 uur even ‘niets te moeten’. Ik kan het iedereen aanraden!"
 
Dina Z.
 
"Ik ben iemand die redelijk nuchter in elkaar zit maar ook denkt dat er wel wat meer rondom ons zweeft. Niets tastbaars maar wel qua energiestromen.
Na een tijdje ziek te zijn geweest en een chronische ontsteking van de neus ben ik bij Lisette beland. De eerste keer was het even wennen. Toch voelde ik direct prikkeling op de zwakke plekken in het lijf. Ook warmte, zelfs als Lisette me niet aanraakte maar er boven zweefde met haar handen. Het is een zeer ontspannen sessie geworden en daarna voelde ik me vol energie. De spanning en stress van het dagelijkse leven werden weer dragelijk.
Wat ik vooral heel prettig vind, is dat de chronische ontsteking tot rust lijkt te komen en het lijf steeds weer tot diepe ontspanning komt. Iets, wat met een jachtig bestaan prettig voor me is. Ook voor de stress en de onrust is een healing echt heel fijn en aangenaam en goed voor het lijf. Zeker aan te bevelen."