Over Lisette

Sinds een aantal jaren weet ik dat ik hooggevoelig ben. Dit betekent dat ik ook gevoelig ben voor mijn omgeving. Ik kan mensen gemakkelijk aanvoelen en in contact komen met hun energie. Omdat ik mensen gemakkelijk aanvoel was het mijn overlevingsstrategie om me aan te passen. Wat ik zelf voelde en wilde wist ik eigenlijk niet. Mijn eigen gevoelens had ik ver weggestopt. Om hier weer bij te komen was een zware klus, een lange weg van vallen en opstaan. Hoe is het als alle gevoelens er mogen zijn, hoe ga je er mee om? En hoe ga je om met alles wat je voelt om je heen van anderen? Het omgaan met gevoelens is voor mij een levensles, waarin ik nog steeds veel leer. Door in contact te staan met mijn gevoelens en ze er te mogen laten zijn, ervaar ik meer rust en blijdschap in mijn leven. Ik weet beter wie ik ben en wat ik niet ben en ik sta meer in verbinding met mijn hart waardoor ik goed voel waar ik naar verlang en wat ik wens. Hierdoor zie ik mijn hoogegevoeligheid als een geschenk, waardoor ik het leven op de mooie momenten ook intenser kan beleven.

Door mijn hooggevoeligheid kan ik in contact komen met jouw energie. Ik vind het fijn om energetisch werk te doen en mensen te helpen. Ik heb zelf ook veel healingen gehad en weet uit eigen ervaring hoe fijn het kan zijn en wat het met je kan doen. Zelf heb ik ervaren dat het letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders heeft gehaald. Ook kon ik nieuwe stappen zetten waaronder het stoppen met therapie waar ik al lange tijd mee bezig was. Ook nu als ik vermoeid ben door emoties kan een healing helpen om los te laten en me weer fris en energiek te gaan voelen. Met de healing wil ik mensen helpen om spanning los te laten en weer een stap verder te komen in hun leven zodat ze met vreugde kunnen doen waar ze goed in zijn. 

Een persoonlijk gesprek zegt meer dan een stukje tekst of een foto. Contact moet goed voelen. Als je wilt weten of ik de juiste persoon ben voor jou, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Voor informatie over mijn contactgegevens klik hier