Tarieven

healing

€ 62,50* per sessie van 1 uur tot 1 uur en 15 minuten

uitgebreide healing

€ 90,00 per sessie van 2 uur (met uitgebreide behandeling en gesprek)

healing op afstand  € 17,50 per sessie van 25 min

Een healingafspraak duurt gemiddeld een uur tot een uur en een kwartier. Dit is inclusief een kort gesprek voor de healing en even napraten na de healing. De healing zelf duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Tijdens de eerste afspraak maken we kennis, deze afspraak duurt daarom vaak wat langer. Als er behoefte is aan een langer gesprek, dan raad ik een sessie van twee uur aan. 

Soms kan een sessie voldoende zijn. Bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om weer een stap verder te komen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Bij meerdere behandelingen valt aan te raden om drie tot vijf afspraken te maken gedurende een bepaalde periode en daarna te bekijken of nog meer afspraken wenselijk zijn.

Het is ook mogelijk om een healing op afstand te ontvangen. 15 Minuten geef ik een healing en achteraf kan dit telefonisch nog 10 minuten besproken worden.

Voor een zelf te bepalen bedrag kun je een healing cadeau doen.

Vergoeding

De zorgverzekeraars CZ, Delta Lloyd en OHRA vergoeden via alternatieve geneeswijzen (een deel) van de kosten als je aanvullend verzekerd bent. Check dit voor de zekerheid bij je zorgverzekeraar voordat je een afspraak maakt. 

*Mocht het bedrag in verband met de hoogte van je inkomen een probleem zijn, dan kunnen we in overleg het tarief aanpassen.